skip to Main Content
info@gyoztesek.hu
20180630 SMIC4118

Győztesek Napja 2019

  • Hirek

És amint azt már beharangoztuk: jön a második Győztesek Napja! Írjátok fel a dátumot, nehogy lemaradjatok: 2019.06.22. GyőztesekNapjaFerencvárosi Torna Club támogatásával ismét egy fantasztikus napot tölthettek majd sportolással. Jelentkezzetek!

Gyere el és légy te is részese vidám sportnapunknak!

2019. június 22-én lesz a 2. Győztesek Napja Budapesten, a Ferencvárosi Torna Club Népligeti Sportcentrumában. A sportnapra azokat a 6 és 16 év közötti gyerekeket várjuk nagy szeretettel, akik daganatos betegségüket legyőzték.

Akik tavaly eljöttek, már tudják: ez a nap az összetartozásról, a játékról szól első sorban, a részvétel a fontos, hiszen már mind győztesek vagytok.

Mint tudjátok, Egyesületünk fő céljául a daganatos betegségüket legyőzött, gyógyult magyar gyermekek támogatását, valamint a jelenleg is betegségükkel küzdő társaik segítését tűztük ki, különböző sport és kulturális rendezvényeken keresztül. Fő céljaink között szerepel nemcsak a Győztesek Napjának országos népszerűsítése, hanem további hazai sportrendezvények, kulturális események, játékos vetélkedők (mint például a nemrég megrendezett Győztesek Kupája) szervezése is.
Győztesek Napja

Az összefogás ereje

Célunk egy olyan szervezet működtetése, amely a játékok, a sport és a versenyek segítségével lehetővé teszi a daganatos betegségekből felgyógyult gyerekek számára a fizikai és szellemi fejlődést, a visszaintegrálódást, valamint megmutatja nekik az összefogás erejét, azt, hogy hogyan tudják céljaikat másokkal együttműködve, csapatszellemben gondolkodva elérni.
Célunk továbbá, hogy a jelenleg gyógyuló, beteg gyermekek részére példát állítsunk és rendezvényeinken keresztül új elérendő életcélt, új reményt adhassunk, hogy betegség legyőzése után minél több győztes gyermek vehessen részt az ország különböző pontjain megrendezésre kerülő eseményeinken, valamint, hogy a gyógyuló társaik számára minél több és minél színesebb célt állíthassunk fel, ezzel is reményt, erőt adva nekik a győzelemhez.
Hiszünk benne, hogy a sport képes visszaadni rengeteg örömet, erőt és gyermeki élményt, melyet a küzdelmes gyógyulás sok esetben elfeledtet a kórházban gyógyulókkal.

Győztesek Napja: 5 sportágban indulhattok

A Győztesek Napja mindenkinek kínál valamit: különböző korcsoportokban, 5 különböző sportágban indulhattok győztes társaitokkal: futásban, úszásban, asztaliteniszben, sakkban és fociban. A versenyszámok közötti időben pedig kipróbálhatjátok magatokat Teqball-ban, kosárlabdában és e-sport-ban is.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, várunk benneteket!

A rendezvényen bárki részt vehet, aki a fenti feltételeknek megfelel, nem előírás, hogy aktív sportoló legyél.

Jelentkezz!

Töltsd ki online jelentkezési lapunkat ITT!

Amennyiben kedvet kaptál, egy közös sportoláshoz a Győztesek Napján, akkor várjuk jelentkezésedet! Kérdések esetén keressetek emailben itt, vagy Facebookon

Várjuk jelentkezésed és bízunk benne, hogy téged is viszont látunk 2019. június 22-én a 2. Győztesek Napján Budapesten!

Győztesek Egyesülete

Back To Top