skip to Main Content
info@gyoztesek.hu

Csatlakozz a Győztesek Egyesületéhez és légy tagja vidám csapatunknak!

Szeretnél egy vidám, győztesekből álló csapatnak a tagja lenni és részt venni különböző játékos, sport és kulturális vetélkedőinken, más gyerekekkel egy csapatban?

Csatlakozz büszke győzteseinkből álló csapatunkhoz és éld át újra azt az élményt, amit már megtapasztaltál Moszkvában a Győztesek Versenyén!

Ha még nem jutottál ki Moszkvába, akkor se lógasd az orrod, mi elhozzuk Neked a moszkvai Győztesek Versenyének a hangulatát Magyarországra!

Nincs más dolgod csak jelentkezni hozzánk az itt található mezők kitöltésével és mi fel fogjuk venni Veled a kapcsolatot (ha nem múltál még el tizennyolc, akkor a szüleiddel) és elmondjuk miről is szól a Győztesek Egyesületének tagjának lenni, a sok élményen és sporton kívül!

Szeretnél részt venni a játékokon, de már elmúltál tizennyolc éves? Neked sem kell csüggedned, hiszen felnőtt önkéntesek jelentkezését is várjuk, akik készek segíteni vidám csapatunknak!

Ha kérdésed van vagy csak több információra van szükséged Egyesületünkről, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot vagy keress meg minket közösségi oldalunkon a Facebookon! 

Várunk Téged szeretettel a Győztesek Egyesületének csapatában!

    Back To Top