skip to Main Content
info@gyoztesek.hu

És amint azt már beharangoztuk: jön a III. Győztesek Napja! Írjátok fel a dátumot, nehogy lemaradjatok: 2020.05.09. III. Győztesek Napja a Ferencvárosi Torna Club támogatásával. Ismét egy fantasztikus napot tölthettek majd sportolással. Április 15-ig jelentkezzetek!

Gyere el és légy te is részese vidám sportnapunknak!

2020.05.09-én lesz a  III. Győztesek Napja Budapesten, a Ferencvárosi Torna Club Népligeti Sportcentrumában. A sportnapra első sorban azokat a 6 és 16 év közötti gyerekeket várjuk nagy szeretettel, akik daganatos betegségüket legyőzték.

Akik az eddigi két alkalommal eljöttek, már tudják: ez a nap az összetartozásról, a játékról szól első sorban, a részvétel a fontos, hiszen már mind győztesek vagytok.

Mint tudjátok, Egyesületünk fő céljául a daganatos betegségüket legyőzött, gyógyult magyar gyermekek támogatását, valamint a jelenleg is betegségükkel küzdő társaik segítését tűztük ki, különböző sport és kulturális rendezvényeken keresztül. Fő céljaink között szerepel nemcsak a Győztesek Napjának országos népszerűsítése, hanem további hazai sportrendezvények, kulturális események, játékos vetélkedők (mint például a nemrég megrendezett Győztesek Kupája) szervezése is.

Az összefogás ereje

Célunk egy olyan szervezet működtetése, amely a játékok, a sport és a versenyek segítségével lehetővé teszi a daganatos betegségekből felgyógyult gyerekek számára a fizikai és szellemi fejlődést, a visszaintegrálódást, valamint megmutatja nekik az összefogás erejét, azt, hogy hogyan tudják céljaikat másokkal együttműködve, csapatszellemben gondolkodva elérni.

Célunk továbbá, hogy a jelenleg gyógyuló, beteg gyermekek részére példát állítsunk és rendezvényeinken keresztül új elérendő életcélt, új reményt adhassunk, hogy betegség legyőzése után minél több győztes gyermek vehessen részt az ország különböző pontjain megrendezésre kerülő eseményeinken, valamint, hogy a gyógyuló társaik számára minél több és minél színesebb célt állíthassunk fel, ezzel is reményt, erőt adva nekik a győzelemhez.

Hiszünk benne, hogy a sport képes visszaadni rengeteg örömet, erőt és gyermeki élményt, melyet a küzdelmes gyógyulás sok esetben elfeledtet a kórházban gyógyulókkal.

Győztesek Napja: 5 sportágban indulhattok

A Győztesek Napja mindenkinek kínál valamit: különböző korcsoportokban, 5 különböző sportágban indulhattok győztes társaitokkal: futásban, úszásban, asztaliteniszben, sakkban és fociban. A versenyszámok közötti időben pedig kipróbálhatjátok magatokat Teqball-ban, kosárlabdában és e-sport-ban is.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, várunk benneteket!

A rendezvényen bárki részt vehet, aki a fenti feltételeknek megfelel, nem előírás, hogy aktív sportoló legyél.

Töltsd ki online jelentkezési lapunkat ITT!

Amennyiben kedvet kaptál, egy közös sportoláshoz a Győztesek Napján, várjuk jelentkezésedet 2020. április 15-ig!

 

Győztesek Egyesülete

Back To Top