+36 30 190 2402 info@gyoztesek.hu

Egyesületünk fő céljául a daganatos betegségüket legyőzött, magyar gyógyult gyermekek támogatását, valamint a jelenleg is betegségükkel küzdő társaik segítését tűztük ki, az első magyarországi Győztesek Napjának megrendezésével párhuzamosan.

A Győztesek Egyesülete által támogatott gyerekek mind a tanulásból, mind a gyermekkor nyújtotta örömökből hosszú évekre kimaradnak, sok esetben a betegségből történt gyógyulásuk is számtalan maradandó fogyatékosság mellett történik, így számukra ez az esemény olyan élményt nyújt, amely mindezek ellenére visszaadja önbizalmukat, tanulási vágyukat, élni akarásukat. A különböző kultúrákban és nyelvterületeken élő ifjú atléták a rendezvény folyamán megoszthatják egymással tapasztalataikat küzdelmükről és halálos betegségük felett aratott győzelmükről, a verseny nemzetközi jellege pedig a nyelvtanulás és más kultúrák iránti érdeklődést kelti fel bennük, gyakorlatias alapon.

Egyesületünknél kiváló kapcsolatot ápolunk neves magyar orvosokkal, sportolókkal, edzőkkel és közéleti személyiségekkel, valamint elkötelezett támogatását élvezzük számos magyar cégnek és sportklubnak is, akik egytől egyig mellettünk állnak abban a küldetésünkben, aminek keretén belül gyógyult, akadályt nem ismerő gyermekeinket szeretnénk támogatni, hogy újra aktív és teljes életet élhessenek, győztes történetükkel példát állítva, akaratot és erőt nyújtva gyógyuló társaik számára.

Támogatásával Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a rák legyőzése után magyar gyerekek újabb csoportja tudjon részt venni Egyesületünk által rendezett különböző kulturális és sport eseményeinken, hogy a betegségüket legyőzve, a gyógyulást követően, a sportban is győztesek lehessenek.

Egyesületünk célkitűzéseiről és részletes tevékenységünkről bővebben itt olvashat.