+36 30 190 2402 info@gyoztesek.hu
Dobrei Istvan

Döbrei  István, az Egyesület alapítója és elnöke. „Többször bebizonyosodott már, hogy a sport valóban képes megmutatni: a lehetetlen nem létezik. Mi a Győztesek Egyesületénél őszintén hisszük, hogy közösen, összefogva minden cél elérhető, minden probléma megoldható, legyen szó sportról, betegségről vagy bármilyen más akadályról. Küldetésünk egy olyan országos szervezet felépítése, melyben rendszeres integrált sportrendezvényeken és kultur-terápiás programokon keresztül új célokkal, baráti kapcsolatokkal vagy követendő példákkal segítünk a lehetetlennek tűnő szép álmok megvalósításában.

Laczko Georgina 450px

Laczkó Georgina vagyok. Az egyesület alelnöke. A családomban többen is küzdöttek daganatos betegséggel mind pozitív, mind negatív kimenetellel. Pedagógusként közel 10 éve foglalkozom gyerekekkel. Tudom mennyire létfontosságú a sport a gyerekek életében is, főleg a Győztesekében. Egyesületünk célja, hogy segítsünk a gyógyult gyerekeknek visszatérni a hétköznapokba, kiemelten figyelve a sport fontosságára.

Simon Adam Kornel

Simon Ádám Kornél orvos, baleseti sebész maga is daganatos betegségből gyógyult fel, ebből az indíttatásból lett Egyesületünk orvosa. „Gyermekkoromban sportoló szerettem volna lenni, de 15 évesen egyik pillanatról a másikra én is beteg lettem. Akkor döntöttem el, hogy orvos leszek. Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, bízom benne, hogy segítségünk sok olyan gyermekhez elér, akinek szüksége van rá.

Dr Csisztu Zsuzsa 450px

dr. Csisztu Zsuzsa életében mindig is fontos szerepet játszott a sport. Olimpikonként sikeres élsportolói múltja mellett napjaink egyik legelismeretebb sportújságírója, egyben számos hazai sportszervezet, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Olimpiai Akadémia tanácsának és a Magyar Sportújságírók Szövetségének vezetőségi tagja „A családom, a sport és az egészséges életmód értékeinek képviselete mellett mindig kiemelt fontosságot tulajdonítottam a karitatív munkának,  mások és a jó ügyek támogatásának.  A Győztesek Egyesületének média arcaként egy olyan misszió mellé álltam, melyben a számomra fontos értékek egy nemes küldetésben egyesülnek. Az Egyesület csapatát erősítve hisszük, hogy közösen minden akadály legyőzhető az életben, legyen szó sportról vagy betegségről.”

Dr Barsony Farkas 450px

Dr. Bársony Farkas az AmCham Hungary elnökeként kerül kapcsolatba, a szintén AmCham-tag Egyesületünkkel, és vált annak üzleti arcává. „A Győztesek Egyesületnél célunk megmutatni, hogy az üzlet és a jótékonyság a sok rossz hétköznapi tapasztalat ellenére is képes ellenőrizhető, transzparens módon, hatékonyan együttműködni, ezáltal támogatva nemes célok és nagy álmok megvalósulását!

Adami Zsanett

Adámi Zsanett, 24 éves, válogatott paraúszó. 4x-es világcsúcstartó, valamint Rio-i negyedik és hatodik helyezett. „Számomra a motiváció mindig nagyon fontos volt az élsport miatt, hogy tudjak honnan erőt meríteni, amikor már nem látom a célt. A Győztesek Egyesülete egy olyan célt és ügyet képvisel, áll ki érte és mellette, amiből már nem kérdés, hogy honnan motiválódjak! A Győztesek még inkább megmutatják nekem, hogy semmi sem lehetetlen, megéri kitartónak lenni. Ők azok, akik az igazi példaképeim!

Kovacs Patrik

Kovács Patrik vagyok sportriporter, rendezvényszervező. 2 alkalommal néztem szembe a rákkal, a 2. esetben őssejt transzplantáción kellett átesnem, amely sikeresnek bizonyult. Ha valamit eddigi életem során megtapasztaltam, az az, hogy a hit mindig felülírja a tényeket. Nagy örömömre szolgál, hogy olyan gyerekekkel lehetek kapcsolatban, akik ugyanolyan viszontagságokon mentek keresztül, mint én, így könnyebben megérthetjük egymást.